fredag den 18. april 2008

Traditioner i Forandring

"Hænge på" "Lægge på" "Logge ud" "Tryk rød rør "

Hvordan smækker man med røret, når man står med en funklende ny mobil i hånden, og modtager svarer modsat forventningerne ?. Knalder man den ned i fortovet "Ta den" !! så kan du lære det !!, eller varsler man modtageren og siger "hov hov det gider jeg ik at høre på, nu trykker jeg lige ekstra hård på rød rør" !! Ej... det virker bare ikke..

Der var engang, man kunne knalde røret ned på bordtelefonen, med samme forløsende effekt, som at smække hård med døren til teenageværelset. Hvordan får man idag parkeret irritationerne med en mobiltelefon ?.

Emma Gad anbefaler at, Citat: "Når den, man taler med er bogstaveligt talt uafrystelig, kan man ved små mellemrum at trykke let på gaflen, momentvis afbryde strømmen. Man siger så: "Er De der endnu! Hallo! Apparatet er nok i uorden! Nå, ja,vi var jo forresten færdige. Farvel og på gensyn." Citat slut. Det giver jo enhver ret til, at nærme sig det "bare lidt" uhøflige, og hvorfor skulle Emma Gad ikke også erkende virkeligheden, enhver har vel en moster, gammel bekendt eller lign. man ikke finder vandvittig interresant at lytte til over længere tid.

Ingen kommentarer: